Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Замовити дзвінок
Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Викликати спеціаліста

"Сьоме небо" – кращі натяжні стелі Києва!

(044) 223-06-79

Натяжні стелі для коридору

Натяжні стелі у вітальнях, спальнях і кухнях - звичайна справа: гарно, стильно, неординарно. У коридорах подібні рішення - рідкість, а даремно. Вітчизняні планування вимагають хоч би візуального розширення простору і облагороджування похмурих довгих коридорів. Але не всяка натяжна стеля підійде для використання в передбаннику.

Матові і сатинові стелі в коридорі

Матовий полиць - самий бюджетний, сатиновий - один з найдорожчих. Але, незалежно від вартості, зовнішнього вигляду і якості, обидва ці варіанти не підходять для передпокою або довгого коридору. Така поверхня візуально зменшує простір, роблячи приміщення схожим на коробку. І жодне колірне рішення не здатне цьому перешкоджати. Єдиний варіант застосування матової або сатинової плівки - використати її в якості обрамлення по периметру, якщо в центрі - глянсова поверхня.

Глянсові стелі в коридорі

Лакова полівінілхлоридна плівка - те, що треба для вузького або просто невеликого простору без вікон. Майже дзеркальне відображення створює оптичний обман. Приміщення, як би, продовжується в «задзеркаллі». Колір стелі при цьому може бути абсолютний будь-яким - навіть чорним - і це ніяк не посприяє візуальному зменшенню простору. Такой приголомшливий ефект дозволяє утілити абсолютно будь-яку дизайнерську фантазію. Єдине, чого не рекомендується робити в коридорі на стелі, це фотодрук. Це створить ефект нагромадження.

Перламутрові стелі в коридорі

Такі ПВХ-плівки називаються перламутровими із-за відтінку «металік». Вони, як і глянсові, красиво блищать при світлі, але натягувати таке полотно в передпокої має сенс, якщо інтер'єр коридору виконаний у світлих тонах або в стилях ренесансу і бароко. Перламутрові стелі відкидають дуже мальовничі рефлекси на світлі предмети, за рахунок чого виходить створити деякий ефект магiчностi, немов на художньому полотні. Гра світла особливо незвичайна при денному освітленні, тому рекомендується встановлювати точкову світлодіодну ілюмінацію.