Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Замовити дзвінок
Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Викликати спеціаліста

"Сьоме небо" – кращі натяжні стелі Києва!

(044) 223-06-79

Як обрати ілюстрацію для фотодруку на натяжних стелях

Як обрати ілюстрацію для фотодруку на натяжних стеляхНатяжні стелі з фотодруком знаходяться на піку своєї популярності. І це абсолютно закономірно, оскільки саме дана технологія дає неймовірні можливості у створенні вашого інтер'єру. Завдяки фотодруку на ПВХ-полотнах ваш інтер'єр стане неповторним, максимально виражає вашу індивідуальність. Однак, вибрати ілюстрацію для друку на ПВХ-полотні не так вже просто. Виходячи з нашого багаторічного професійного досвіду пропонуємо прислухатися до наших наступних порад:

  1. Ілюстрація, яку Ви плануєте надрукувати на ПВХ-полотні обов'язково повинна бути високого дозволу, що б так звана «зернистість» на розмила сюжет. Знайти підходящу ілюстрацію можна в інтернеті на спеціалізованих сайтах або ж створити самостійно за допомогою професійної фотозйомки.
     
  2. Задумайтеся над тим, який головний акцент буде у вашому інтер'єрі. Якщо це фотодрук - тоді вибирайте максимально яскраву ілюстрацію, що залучає вашу увагу. Якщо ж акцент в інтер'єрі буде на чомусь іншому, тоді зупиніть свій вибір на такій ілюстрації, яка буде лише створювати фон або ж передавати настрій інтер'єру.
     
  3. Фотодрук також може відображати призначення інтер'єру. Наприклад, якщо це кухня - ви можете вибрати ілюстрацію з фруктами або зернами кави. Такі мотиви додадуть приміщенню пікантності, і навіть можуть посилювати апетит. Якщо ж фотодрук передбачається в спальні – виберете картинку, яка вас надихне на споглядання, занурить вас у мрії або ж буде розташовувати до релаксу.
     
  4. Якщо з ілюстрацією визначилися, прийшов час подумати і про фактурі ПВХ-полотна, на яке буде наноситися фотодрук. Глянцева, матова і сатинова фактури – задумайтеся про те, яка ефекту вам хочеться? Чи є необхідність візуально збільшити висоту приміщення, а може бути ви хочете створити ефект написаної на полотні картини, або ж вважаєте що абсолютно не зайвим буде легке мерехтіння штучного світла вечорами? Однак пам'ятайте, що фотодрук наноситься тільки на ПВХ-полотна білого кольору. Тому якщо ви планували на всьому полотні надрукувати наприклад тільки одну маленьку метелика - подбайте заздалегідь про фоні. У цьому випадку з вами завжди готовий попрацювати наш дизайнер.
     
  5. І ще, оцініть своє візуальне сприйняття інформації. Чи можете ви без попередньо узгодженою фотопроби підтвердити свій вибір, або ж для остаточного ухвалення рішення вам необхідне додаткове узгодження. Якщо вам потрібні ще аргументи, обов'язково замовляйте і фотопроба, яка дасть можливість оцінити як «ляже картинка» на ПВХ-полотно, який ефект додасть фотодруку обрана вами фактура полотна, а також ви зможете оцінити передачу кольору. Якщо фотопроба оцінена – сміливо підтверджуйте замовлення, адже після цього вам доведеться почекати всього лише кілька днів до того, як наша компанія неймовірно приємно перетворить ваш інтер’єр ... Ми завжди готові вас приємно дивувати.