Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Замовити дзвінок
Залиште телефон і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин!
Викликати спеціаліста

"Сьоме небо" – кращі натяжні стелі Києва!

(044) 223-06-79

Цікаві факти про натяжні стелі

Французькі натяжні стелі є прикрасою будь-якого інтер'єру – від строгого офісного та затишного домашнього до неймовірно сміливого, сучасного та оригінального. Багато людей вже встигли познайомитися з цим чудовим декором і скласти персональну думку про те, що таке натяжні стелі – в чому їх переваги та недоліки. Але переважна кількість людей, принаймні, жителів України, про них ледь чули.

З цієї причини в нашій рубриці ми розмістили ТОП-10 цікавих фактів, що стосуються натяжних стель. Вони проллють світло на численні міфи і помилки, і зацікавлять усіх без винятку.

Цікаві факти про натяжні стелі 1 Цікаві факти про натяжні стелі 2 Цікаві факти про натяжні стелі 3

1. Після монтажу натяжної стелі кілька днів може відчуватися специфічний запах, оскільки в його установці бере участь газова теплова гармата, що розігріває основний матеріал стель, ПВХ, до потрібних розмірів. Через один-два дні запах вивітрюється з приміщення. Варто пам'ятати, що якщо ви віддали перевагу стелям сумнівної якості, то присутність запаху може прийняти не тимчасовий, а постійний характер.

2. Викрійка полотна на 7-10% менш реального розміру стелі. При нагріванні матеріал з полівінілхлориду легко розтягується й приймає потрібні розміри.

3. Натяжні стелі ПВХ входять до класу високої вогнестійкості і мають сертифікат пожежної безпеки.

4. Матеріал натяжних стель ПВХ дуже міцний, що дозволяє не тільки не пропускати воду, а й утримувати її довгий час. У тканинних натяжних стелях – це неможливо.

5. Встановлювати вінілові стелі в приміщеннях з підвищеною вологістю, але з нормальною температурою повітря не тільки можна, а й треба. Поверхня полотна з ПВХ не накопичує конденсат і вкрай несприятлива для утворення грибків, бактерій і цвілі.

6. Температура - вирішальний фактор для натяжних стель ПВХ. Полотнам з ПВХ шкідливо знаходиться в приміщеннях з занадто низькою або високою температурою, так як вони можуть просто лопнути або втратити свої експлуатаційні властивості. Робочий температурний режим для них від +0 / + 5 ° С до +50 ° С, але краще вибирати середні показники температури.

7. Демонтаж (зняття та повторне встановлення) без пошкодження натяжного полотна можливий тільки у разі кріплення за допомогою гарпунної системи.

8. Монтажна бригада складається з 2-х фахівців-установників. Якщо їх більше, значить перед вами аматори, а не професіонали, і якість установки стель потрапляє під загрозу.

9. У приміщеннях, розмір яких перевищує 50 кв.м., ставляться додаткові кріпильні елементи щоб уникнути провисання стелі і деформації всієї кріпильної системи.

10. Цікаво, що натяжні стелі з'явилися у Швеції, а особливу популярність і вдосконалення технології виробництва і монтажу отримали у Франції. Звідси, і відома на весь світ назва – французькі натяжні стелі.